Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soproni egészségügy képes leírás - Soproni cégek.tlap.hu
részletek »

Soproni egészségügy - Soproni cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soproni-ceg.tlap.hu » Soproni egészségügy
Keresés
Találatok száma - 9 db
Állomás patika

Állomás patika

Az Állomás Gyógyszertárat két magánszemély gyógyszerész és egy belföldi gazdaságí társaság alapította 1993-ban. A patika a vasúti pályaudvar közvetlen közelében található Holló Presszó helyiségében került kialakításra Sopron második jogelőd nélküli gyógyszertáraként. A gyógyszertárat működtető gazdasági társaság 1993-ban Kft.-ként, majd 1994-től betéti társaság formájában végzi tevékenységét. A vasútállomás ill. az onnan a város központjába vezető Mátyás kir. utca a város egyik kapuja. A városba vasúton érkező látogatók nagy száma és a környék kereskedelmi és turisztikai jellegének fejlődése indokolta egy új közforgalmú gyógyszertár létesítését. A patika közvetlen közelében található a MÁV rendelőintézete, ahol gyermekorvos, felnőtt családorvos és számos szakorvos praktizál. A patika működési körzetében helyi és vidéki buszmegálló is található. A gyógyszertár elnevezésében - mivel jogelőd nélkül kezdte meg működését - elsősorban a közlekedési csomópont ill. könnyű megtalálhatóság játszott szerepet.

Dr. Kelemen Márta

Dr. Kelemen Márta

Manapság egyre többet hallunk a fogászatban használatos fémek estleges allergizáló hatásáról. Ezért szükségessé vált egy olyan anyag használata, mely rendelkezik a fémek jó mechanikai tulajdonságaival de nem vált ki az emberi szervezetben allergiás reakciókat. Mivel a zirkonium oxidnak nincs semmilyen , a tudományos irodalomban leírt allergizáló hatása ez az anyag különösen biokompatibilisnek mondható. Nem lép kölcsönhatásba a szájban található egyéb fogászati anyagokkal. Jó tulajdonságai közé tartozik hogy rosszul vezeti a hőt, ezért a páciensek nem panaszkodnak hideg és meleg érzékenységre. Ezt az anyagot a legmodernebb CAD/CAM technikával , számítógépes rendszeren készítik. A zirkonium oxid koronáknak és hídaknak az esztétikája is messze a legjobb. Mivel a szokványos koronáknál a porcelánt egy fém sapkára égetik, a fényáteresztő képességük gyenge. Kelemen Márta fogorvos - dentist - zahnarzt Sopron A zirkónium oxidra égetett porcelán koronák fényáteresztő-képessége a saját fogakéval azonos. Mivel nincs fémsapka, a sötét fémszegély nem lesz zavaró, ha később az íny visszahúzódása miatt a koronaszél láthatóvá válik. A technológiát Sopronban Mozsolits András fogtechnikus mester segítségével alkalmazzuk.

Dr. Mozsolits László

Dr. Mozsolits László

Korszerűen felszerelt, fogászati magánrendelőmet 2005-ben nyitottam meg Sopron belvárosában, a Várkerületen. Honlapomon lehetősége nyílik a rendelő megismerésén túl, online bejelentkeznie a fogorvosi kezelésre. Ha kérdése van a kezelésekkel kapcsolatban, akkor azt a felsorolt elérhetőségek bármelyikén megteheti. Protetika:Teljes Kerámia korona / zirkonoxid, fémkerámia korona, kivehető fogpótlások, részleges kivehető fogpótlások Szájsebészet: Bölcsességfog eltávolítás, műgyökér beültetés / implantáció, csontpótlás, gyökércsúcs amputáció / rezekcio Konzerváló fogászat: Esztétikus tömés, amalgám tömés csere, arany inlay, kerámia inlay, gyökérkezelés Paradontológiai kezelések: Fogkő eltávolítás, polírozás, zárt kürett Kozmetikai beavatkozások: fogfehérítés, fogékszer

DRN dental

DRN dental

"Az ön mosolya fontos számunkra." Úgy is, mint elégedettségének kifejezője. Úgy is, mint a munkánk esztétikai eredménye. Mottónk: A magasszintű minőséget ötvözzük az emberközpontú ellátással. Ezért, a rövid várakozási időtől kezdve a kezelés végeztéig az Ön kényelmét, megelégedettségét helyezzük előtérbe. A minőség pedig azt jelenti számunkra, hogy a kezelés eredményével csak akkor vagyunk elégedettek, ha azt a sajátunknak is elfogadnánk. Ez az optimális ellátás alapja. Főbb szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül: Díjmentes vizsgálat, árajánlat, digitális röntgen, esztétikus tömések, amalgámalternatívák, inlayk aranyból vagy porcelánból, esztétikus porcelánkoronák és hidak, Ni-mentes allergiamentes fémből vagy aranyötvözetből, kombinált fogpótlások precíziós rögzítőelemekkel, teljes fogsorok, implantáció, professzionális szájápolás, ínykezelések, speciális szolgáltatások pl. fogfehérítés, fogékszer.

Fog-Ász

Fog-Ász

Praxisunk 1989-ben alakult családi vállalkozás. Célunk: a harminc éves fogászati tapasztalat és a legmodernebb szakmai irányelvek ötvözése. A praxisunk alapelve a harmonikus kapcsolat kiépítése orvos és páciens között, továbbá a magas szintű orvosi munkával a hosszú távú elégedettség elérése. Praxisunkban orvosi "csapat- munka" zajlik. Speciális szakterületek ellátását hozzáértő szakorvosok látják el. Orvosaink a fogorvostudomány fejlődésével neves hazai, illetve külföldi továbbképzések rendszeres látogatásával tudnak lépést tartani. Fogpótlásokra, illetve implantációs fogpótlásokra rendelőinkben három évre garanciát adunk, mely a pontos munka záloga. A családias hangulatú váró, gondos orvosaink és figyelmes asszisztenseink mind a páciensek félelmének leküzdésében segítenek.

Fogászati Centrum

Fogászati Centrum

Kiváló fogászati szolgáltatást találni - megfizethető áron, ez többé nem probléma az Ön számára. Az Ön fogainak az egészsége és az Ön megjelenése nem kérdéses többé. * Javítson fogai egészségi állapotán és ezzel megjelenésén * Vessen véget fogfájásának és fogai érzékenységének * A szebb mosolytól fiatalabbnak látszik és a jó érzéstől önbizalma is növekedni fog Kinálatunkban megtalálja a hagyományos fogászati kezeléseket mint a fogkő eltávolítás, vagy a gyökértömés, és kozmetikai szolgáltatásokat is kínálunk, mint az állandó és kivehető protézisek, implantátumok. A professzionális fogfehérítés is kínálatunk részért képezi. A Total Beauty Center és a Wadin Med Kft. egészségügyi szolgáltatásaival megfizethető áron várja Önt.

Korona Fogászati klinika

Korona Fogászati klinika

Intézményünk 1997-ben nyitott. 4 székes rendelőnk kialakításánál arra törekedtünk, hogy pácienseink kellemesen érezzék magukat nálunk, mindamellett, hogy orvosi szempontból professzionális ellátásban részesülnek. Tágas, elegánsan berendezett várónk megpróbálja feledtetni a betegekkel, hogy fogorvosi beavatkozás előtt állnak, igyekszik oldani az esetleges feszültséget. Munkánkat nyugati színvonalon a legjobb fogászati anyagok felhasználásával végezzük, és úgy tűnik betegeink is elégedettek velünk, amit az évek során kialakított, több ezer főt nyilvántartó pacientúra igazol. Betegeink gondos vizsgálat és panoráma röntgen készítése után részletes kezelési tervet kapnak, ha lehet többféle alternatívát kínálunk az egyes fogászati problémák megoldására. A rendelőnkben dolgozó kiváló orvosok által alkotott team biztosítja betegeink részére a nagy szakmai tapasztalatot és a fiatalos lendületet. Orvosaink rendszeresen vesznek részt tudományos konferenciákon, szakmai továbbképzéseken. Ugyanígy jelen van a folyamatos fejlesztés a rendelő tárgyi feltételei, valamint az anyagfelhasználás terén is

Lenck Dent

Lenck Dent

Rendelőnk 2000 óta áll az önök szolgálatára. Rendelőnkben nem csak a fogakat, hanem az egész pácienst kezeljük. Én, Dr Táky Andrea és a kollegáim mindent megteszünk azért, hogy a betegeink stressz- és fájdalommentes kezelésben részesüljenek. A Legmodernebb technikával dolgozunk rendelőnk nyugodt és kényelmes légkörében. Koronák és hidak Ha a fogakat nem tudjuk már tömőanyaggal felépíteni, akkor koronát kell készítenünk. Ha a fog koronai része már nagyon károsodott, de a gyökér jó állapotban van, akkor az említett korona alá csapot is kell készíteni. Ha elveszítünk egy fogat, akkor a hiányt egy híddal tudjuk áthidalni. Inlay Ha lehetőségünk van rá, akkor a szuvas fogakat töméssel egészíthetjük ki. Ha már nagyobb része károsodott a fognak, akkor inlayt /betétet/ készítünk. Az inlay fogtechnikai laborban készül lenyomat alapján. A keménysége, esztétikája és tartóssága a tömésnél jobb. Kerámia héj A héj egy kerámia borítás a frontfogak látható részén. Minimális foganyageltávolítással jár. A fogakhoz ragasztással rögzítjük. Implantológia Az Implantátumok biológiailag semleges titánból készülnek. Az implantológiai pótlás 3 részből áll. Fogékszer Általában a metszőfogakra ragasztjuk fel. Fúrás nem szükséges.

Rosengarten fogászati klinika

Rosengarten fogászati klinika

A Rosengarten fogászati klinikát azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyarországi fogászati kezelések iránt érdeklődőknek többet nyújtsunk egy puszta orvosi beavatkozásnál. Klinikánknak minden adottsága megvan ahhoz, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson a fogászati turizmus terén és pácienseink számára kellemes élménnyé változtassa a kezeléseket.Szállodánkban 2000-ben nyitottuk meg fogorvosi rendelőnket. Modern, kényelmesen berendezett váróval és a legmodernebb technikával felszerelt rendelővel várjuk Önt. Németül és angolul is beszélő fogorvosaink világszínvonalú technológia alkalmazásával, a legkorszerűbb antiallergén anyagokkal, és ugyanazokkal a gyors, tartós eredményt hozó, ámde maximálisan kímélő eljárásokkal gyógyítanak, mint a nyugat-európai klinikák. Fogorvosaink rendszeresen vesznek részt tudományos konferenciákon és szakmai továbbképzéseken. Folyamatosan fejlesztjük a rendelő tárgyi feltételeit is, anyagfelhasználást stb.

Tuti menü