Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soproni építőipar képes leírás - Soproni cégek.tlap.hu
részletek »

Soproni építőipar - Soproni cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soproni-ceg.tlap.hu » Soproni építőipar
Keresés
Találatok száma - 11 db
Beltéri Ajtó Sopron

Beltéri Ajtó Sopron

A Beltéri Ajtó Sopron Lenteam értékesítési pontként beltéri ajtók forgalmazásával foglalkozik. A cég elsődleges profilja a beltéri ajtó, ennek megfelelően azon belül óriási a választék: valódi fa furnéros ajtók, laminált ajtók, klasszikus stílusú lakkozott fehér ajtók, modern lakkozott fehér ajtók, modern laminált ajtók. Az ajtók közötti választásban a weboldalról online letölthető Ajtóstílus Magazin, valamint az oldalon megtekinthető lakberendezési látványtervek kívánnak segíteni. Mindezek mellett a Czumpf és Dubek Ajtó Sopron egyéb lakberendezési termékeket is kínál, mint például laminált és fa parkettákat, falpaneleket és kilincseket. A CZD Ajtó soproni bemutatótermében szakképzett tanácsadók nyújtanak segítséget az érdeklődő építkezőknek, felújítóknak. Megrendelés esetén a kiszállításon kívül a cég igény esetén a beépítést is vállalja.

Egresits és fiai

Egresits és fiai

Egresits László egyéni vállalkozóként kezdte 1987-ben, mint víz, gáz, központi fűtés szerelő. A tevékenység és az alkalmazottak bővülésével 1995-ben feleségével megalakította az Egresits BT-t, majd 2001. október 10-én, - a már végzett gépészmérnök illetve gázszerelő mester végzettségű fiaival közösen családi vállalkozásban, ahol a feleség a szerelvényboltot irányítja - alapítottuk meg az Egresits és Fiai Kft-t. Amely a már meglévő üzleti kapcsolatokat, emberi és technikai erőforrásokat,- amik rendelkezésre álltak - kiaknázva ütemszerű, gyors fejlődésnek indult. A mára 14 főre bővült alkalmazotti létszám, - akiknek a cégnél eltöltött szolgálati ideje átlag 8 év, és átlag életkora 36 év - egy összeszokott csapat, családias légkörben, megfelelő technikai,- számítástechnikai háttérrel, digitális dokumentálással új technológiák alkalmazásával igyekszik a kor kihívásainak eleget tenni.

Enzsöl-Ép Kft.

Enzsöl-Ép Kft.

Cégünk 2002-ben alakult családi vállalkozásként, akkor még Enzsöl Építőipari és Szolgáltató Kft. néven. Az ügyvezető, Enzsöl Géza okleveles építőmérnök, diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, húsz éves építőipari kivitelezői gyakorlattal rendelkezik. Ipari beruházásokat, közmű- és magasépítési kivitelezéseket irányított különböző cégeknél. 1997-től egyéni vállalkozóként számos társas- és családi ház építésében működött közre. A cég megalakulása óta Sopronban és környékén több, mint 200 családi ház és 11 társasház kivitelezésében vett részt eddig. Az alkalmazottak létszáma átlagosan 12, szakképzett kőművesek és segédmunkások dolgoznak nálunk. Kezdetben elsősorban generál kivitelezéseket vállaltunk, később azonban szerkezetépítésre specializálódtunk. Munkánk során referenciákkal rendelkező, megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Goldschmidt

Goldschmidt

A Goldschmidt Csoport 1996-ban alakult azzal a céllal, hogy az építőipar területén magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek, megrendelőinek. Közel 12 év elteltével annyit bátran kijelenthetünk: célunkat elértük. Mára a Goldschmidt Group Sopron és a régió meghatározó ingatlanfejlesztője, amely az évek során minőségi lakások százait építette és értékesítette. Cégünk tevékenységei közül kiemelkedik az építőipari generál kivitelezői tevékenység, elsősorban a magasépítés, melynek során a cég kiemelten fontosnak tartja a megrendelők, és az építmények leendő tulajdonosainak maximális szakmai megelégedettségét. Hogyan kezdtük? Az építő partner tevékenysége néhány kisebb generál kivitelezői megbízással indult, melyet aztán követtek az egyre jelentősebb beruházások. Mi lehet a dinamikus fejlődés alapja? Természetesen mindig a magas színvonalú munkavégzés, amely hozta és nap mint nap hozza az újabb sikereket és eredményeket.

Holz-Team Kft

Holz-Team Kft

A Holz-Team Kft. termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordít a piacon megjelenő újabb és újabb fogyasztói igényekre, emellett pedig folyamatosan és magas minőségi szinten szolgálja ki a tradicionális nyílászárókat kereső, ám emellett széles termékkínálatot és egyedi, opcionális megoldásokat preferáló ügyfeleit. E kettős üzletpolitikánknak megfelelően bővítjük standard kínálatunkat a kor legújabb trendjeihez illeszkedő termékekkel, miközben egyedi igényeket és ötleteket felmutató ügyfeleink elképzeléseit is támogatva tervezünk és kivitelezünk klasszikusnak és formabontónak nevezhető faablakokat és -ajtókat egyaránt.

Lignova készházak

Lignova készházak

Tisztelt Látogató! A Lignova Készházak a milliárdos éves forgalmat elérő TAEG Zrt. önálló egységeként működő Fafeldolgozó Üzemben készülnek. A cég 25 éves házgyártási tapasztalattal rendelkezik és 2000. óta az ország egyik legnagyobb készház gyártójaként kínálja fa alapú nagypanelos technológiával készült termékeit. A nagypanelos technológia ellenőrizhető minőségű és magas készültségi fokú üzemi előregyártást eredményez, ami meggyorsítja a helyszíni szerkezetépítést. A Lignova Készházak korszerű épületszerkezete a műszaki előírásoknak minden tekintetben megfelel, emellett lehetőség van saját elképzelések megvalósítására is.

Milkovics ácsmester

Milkovics ácsmester

Oldalunkon megtalálhatja cégünk bemutatkozását, szolgáltatásainkat részletezve és referencia képeinket, illetve kérhet tőlünk árajánlatot online, vagy felkereshet minket a kapcsolat menüponton megtalálható elérhetőségeinken! Megtalálható a tevékenység, szolgáltatás teljes körű leírása referencia képekkel - úgy mint tetőszerkezetek építése, tetőbeépítések, kocsibeállók, kerti faházak, kerti játszóterek építése, pergolák és ácsmunkák. Kapcsolatok menüpontban közvetlenül lehet üzenetet küldeni a cég számára, illetve ugyanitt árajánlat kérésre is van lehetőség.

Roko Készházak Kft

Roko Készházak Kft

Cégünk fő profilja az üzemben gyártott fa nagypaneles, könnyűszerkezetes épületek tervezése, gyártása, kivitelezése és forgalmazása a hétvégi és családi házaktól a társasházakon keresztül a csarnokszerkezetekig. Termékeink minden tekintetben megfelelnek a kor követelményeinek. Célunk olyan lakókörnyezetet biztosítani Önnek és családjának, melyben hosszú évtizedeken keresztül jól érezheti magát.

Taeg rt.

Taeg rt.

Tanulmányi Erdőgazdaság Rt. a jelentős kapacitású készház gyártók között egyedülállóan 100 %-os állami tulajdonú részvénytársaság. Milliárdos éves árbevételével biztos pénzügyi és alapanyag bázist nyújt épületelem üzemének, amely immár 25 éves múlttal rendelkezik épületszerkezetek gyártásában. E tapasztalatokra építve és folyamatos fejlesztő munka eredményeképpen ma egy korszerű, előre gyártott, nagypaneles rendszerű épületszerkezet kínálhatunk, amely mind a hazai, mind a külföldi piacokon megállja helyét. Termékünk rendelkezik az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. (ÉMI) által kiadott Építőipari Műszaki Engedéllyel, amely a teljes épületszerkezeti rendszerünket minősíti, rendszeres utóellenőrzéssel építőipari alkalmasságát folyamatosan garantálja. Termékeink és szolgáltatásaink magas színvonalának biztosítása, illetve lakókörnyezetünk megóvása érdekében Társaságunk nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, és a környezetbarát anyagok beépítésére.

Hirdetés
Tető-Bau Tetőfedő-Bádogos Kft.

Tető-Bau Tetőfedő-Bádogos Kft.

Vállalunk mindennemű tetőfedő, bádogos ács munkákt illetve kisebb építőipari javítások Sopron és vonzáskörzetében. Tetőfedés, tetőjavítás, tetőfelújítás cserepeslemezzel, trapézlemezzel, cseréptetők kivitelezése, bádogos munkák: kéményszegély, vápalemez, ereszcsatorna, falszegély, oromszegély, kibúvók gyártása, szerelése, javítása, tetőmosás-tetőtisztítása: palatetők, cseréptetők mosása magasnyomású mosóval, tetőszigetelés: lapostető szigetelés, javítás illetve palatetők szigetelése színes mints hódfarkú bitumenes lemezzel, palatetők átfedése bontás nélkül, cserepeslemezzel palára való lécezéssel, csarnokok burkolása trapézlemezzel, szendvicspanellel, beázások megszüntetése, viharkárok okozta beázás gyors szakszerű elhárítása garanciával.

Tobo Hitel+ Ház

Tobo Hitel+ Ház

Teljes körű hitelügyintézéssel, ingatlanközvetítéssel, állunk ügyfeleink rendelkezésére Sopronban és Mosonmagyaróváron is. Vállaljuk könnyűszerkezetes és téglaházak teljes kivitelezését tervezéssel, alapozással, kulcsrakészen, ÁRGARANCIÁVAL, a legkedvezőbb áron. 17 éves tapasztalattal rendelkező cégünk saját fafeldolgozó és nyílászáró üzemmel, alvállalkozók bevonása nélkül tudja biztosítani kedvező árainkat megrendelőink számára. Folyamatosan bővülő ingatlan kínálatunkat megtekinthetik az Eladó Ingatlanok rovatunkban. Megbízóink részére keresünk eladó Családi házakat, lakásokat, panellakásokat, építési telkeket, külterületi telkeket, üzlethelységeket, irodákat, műhelyeket , garázsokat.

Tuti menü