Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soproni éttermek képes leírás - Soproni cégek.tlap.hu
részletek »

Soproni éttermek - Soproni cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soproni-ceg.tlap.hu » Soproni éttermek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Corso étterem

Corso étterem

Az egyik legnagyobb magyar költő, Ady Endre, imádta a századforduló Párizsát és annak világát. Ebben a világban az élet játszotta a főszerepet: a színek, a szerelem, az ízek. Ezzel párhuzamosan élte virágkorát a századfordulón a hagyományokban egyik leggazdagabb magyar város Sopron is. Ez a világ manapság már csak a könyvek lapjain és képzeletünkben támad fel néha- néha. Egy kivétel azért akad: ez az étterem. Ha ide belépünk, úgy érezzük, mintha visszaforgattuk volna a naptárt és magunk mögött hagytuk volna a lüktető, zajos külvilágot. A soproni vendéglátóhelyek igényes belső kialakításúak, étlapjuk széles választékú. Ne lepődjön meg kedves vendég, ha barangolásai során szakácsmesterek, mesterszakácsok, éttermi mesterek látják vendégül. Méltán büszke a város világbajnok és olimpiai bajnok mesterszakácsaira, akik tudásuk legjavát adják át az új nemzedéknek. Feladatunk a hagyományok ápolása, valamint új ízek felkutatása. Jó barangolást, étvágyat, hét nyelvet, beszélő borokat kíván a soproni gasztronómiában szorgos kezű tagtársai nevében.

Erhardt Étterem

Erhardt Étterem

Sopron egykori gazdanegyedében, a Balfi utcában 2005 májusában nyitottuk meg az Erhardt étterem és borpincét, családi vállalkozásunk keretében. Kellemes helyiségeinkkel, hangulatos pincéinkkel várjuk itt kedves vendégeinket! Családi ünnepséget, üzleti ebédet, vagy vacsorát szervez? Levesszük a válláról a szervezés terheit! Igyekszünk mindig az Önök igényeihez igazodva a legmegfelelőbb ajánlatot összeállítani! Étlapunkon mindenki talál kedvére való falatot: poncichter babos ételeket, füstölt - főtt csülökből készült finomságokat, szárnyas-ínyencfalatokat. Kicsik és nagyok kedvenc csemegéje nálunk az almaszósszal tálalt császármorzsa. Az egészséges táplálkozás hívei kedvelt vegetáriánus - vegán ételeinkből, zöld salátáinkból választhatnak, melyeket friss alapanyagokból, kitűnő minőségben készít el szakács - csapatunk. S ha borozgatni támad kedvük, kóstolják meg nálunk a Soproni Borvidék remek borait! Borvendéglőnkben a soproni borászatok kínálatának színe-java egy helyen megtalálható! Barátságos, borértő személyzetünk segít az ételhez és az alkalomhoz illő megfelelő nedű kiválasztásában!

Graben étterem

Graben étterem

Ha valakit Sopron történelmi belvárosa megérintett, annak a városnéző séta fáradalmait érdemes a múlt üzenetét hordozó, finoman elegáns GRABEN étteremben kipihennie. Egy vendéglőről nagyon sokat elárul, hogy rendelkezik-e erős törzsközönséggel. A húszéves múltra visszatekintő, a belváros szívében található GRABEN ennek tükrében jelesre vizsgázik, hiszen számos visszatérő vendég keresi fel nap, mint nap.A GRABEN áll elébe az egyéni kívánságoknak, a háziak nem ismernek lehetetlent. A húszéves múlt is bizonyítja, a Várkeület 8. alatt található vendéglátóhely hosszú távra rendezkedett be, így a hely eleganciájához, színvonalas szolgáltatásához képest az árak kedvezőek. A terasz különleges hangulatáról már szóltunk, ám érdemes a hatvanöt fős belső helyiségben is széttekinteni, amely a műemléki környezethez szépen alkalmazkodó finom boltozataival, természetes színvilágával, elegáns, ám barátságos kialakításával meghitt ebédek, vacsorák, bankettek, születésnapi rendezvények, osztálytalálkozók, üzletember-találkozók remek helyszínéül szolgál. A GRABEN-ben akár kezdhetjük is a napot, hiszen reggel nyolctól már reggelivel töltekezhetünk az étteremben, vagy akár be is fejezhetjük itt a napot, ahol még este tízkor is meleg vacsorával várják a vendégeket.

Jégverem fogadó

Jégverem fogadó

A belvároshoz közeli régi poncichter-negyedben, csendes környéken található Jégverem Fogadó, hangulatos éttermében óriási adagokkal és baráti árakkal várja vendégeit. Színvonalas kiszolgálással, kulturált környezetben kínáljuk a hazai és a nemzet- közi konyha minden finomságát. 160 fős terasszal várja vendégeit a Jégverem Fogadó! A 250 esztendős, fagerendázatú fogadóban összkomfortos, TV-vel, fürdővel felszerelt 2 és 4 ágyas szobák, várják a pihenni vágyókat. A panzió ideális kiindulópont Sopron felfedezéséhez, hiszen a történelmi belváros közvetlen szomszédságában, a régi poncichter-negyedben található. A Liszt Ferenc Konferenciaközpont és más belvárosi intézmények gyalogosan 10 perc alatt elérhetők. Felújított szobákkal, a kategóriában a legkedvezőbb árakkal várjuk!

Puskás restaurant

Puskás restaurant

Éttermünk története 1946-ra nyúlik vissza, amikor nagyszüleink , Bodnár László és felesége megvásárolták Sopron főutcáján a Várkerület 83. szám alatti házat. Az épületet államosították, majd mikor újra a család birtokába került, az alsó szintet egy szabóság bérelte. 1980-tól szüleink -Puskás Árpád és Bodnár Miet- népművészeti ülzletet működtettek itt. 1986. október 6-án a család közös elhatározására nyitottuk meg a VÁRKERÜLET SÖRÖZŐT, ami a mai napig töretlenül szolgálja vendégeinket. Jelenleg 3 teremből álló vendéglátó egységünk nyáron 100 fő befogadására alkalmas, hangulatos belső kerthelyiséggel, valamint utcafronti (várkerületi) 60 fős terasszal kiegészülve várja a Kedves Vendégeket. Az étterem különböző helyiségei lehetővé teszik romantikus vacsorák, családi, baráti összejövetelek, valamint nagyobb társaságok eseményeinek lebonyolítását is (pl.: ballagások, osztálytalálkozók, kirándulócsoportok, céges rendezvények, évzáró vacsorák, borkóstolók...)

Szélmalom étterem

Szélmalom étterem

A Szélmalom étterem Sopronban a Kuruc-dombon, az osztrák-magyar határtól 9 km-re található. Éttermünk 1968. December 31-én nyította meg kapuit. Családi vállalkozásban 1993 óta működik. Azóta megújult környezettel, szolgáltatásokkal és kitűnő gasztrómiai élményekkel várjuk kedves törzs és leendő vendégeinket. Éttermünk egy 1872-ben épült szélmalomhoz kapcsolódik. Három teremmel és kerhelyiséggel rendelkezünk, mely az "a´la carte" vendéglátáson kívül konferenciák, gyűlések, osztálytalálkozók, lakodalmak és egyéb rendezvények lebonyolítására is alkalmas. Étlapunk széles választékkal várja az ínyenceket és az állandó ételek mellett folyamatosan változó "évszakokra" jellemző kínálattal is szolgálunk. Nálunk megtalálják számításukat a magyaros konyha kedvelőin kívűl a vadak, vegetáriánusok és az európai ételek szerelmesei.

Tuti menü