Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soproni ingatlaközvetítő képes leírás - Soproni cégek.tlap.hu
részletek »

Soproni ingatlaközvetítő - Soproni cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soproni-ceg.tlap.hu » Soproni ingatlaközvetítő
Keresés
Találatok száma - 6 db
Burcsa Ingatlan

Burcsa Ingatlan

2002-től ingatlanfejlesztéssel, családiház-építéssel, és -forgalmazással is foglalkozunk. Minden vevőnkkel személyes kapcsolatot tartunk fent. Ez, valamint a kivitelezés igényessége biztosítja azt a vevői elégedettséget, amelyet mára már számos visszajelzés igazol. 2007. július 1-től üzemeltetjük a www.polcshop.hu webáruházunkat, melyben polcok, polcrendszerek értékesítésével foglalkozunk. Dinamikusan bővülő számú törzsvásárlói gárdával tartjuk üzleti kapcsolatunkat. Regisztrált vásárlóink részére a havi rendszerességgel közreadott HÍRLEVELÜNKBEN egyedi kedvezményeket is ajánlunk fel. 2008-tól profilunkat -partnereink kérésének megfelelően- ingatlanközvetítéssel és ingatlan értékbecsléssel bővítettük.

LAKÁSKULCS-direct Ingatlan-hitel Sopron

LAKÁSKULCS-direct Ingatlan-hitel Sopron

IRODÁNKRÓL Tisztelt mostani és leendő Ügyfelünk! A Lakáskulcs - direct Ingatlan és Hiteliroda összefogja sikeres tevékenységünket az ingatlan és hitelpiac területén. Ez köszönhető az Önök bizalmának, mellyel honorálták a korrekt, ügyfélcentrikus, magas szakmai színvonalon végzett munkánkat. A teljes körű jogügyletek lebonyolítása során mindig az odaadó munkára és diszkrécióra törekedtünk. Az évek során irodánk tevékenységi köre is folyamatosan bővül, fejlődik. Ma már ingatlanközvetítéssel és hitelügyintézéssel is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Ingatlan közvetítői tevékenységünket Sopron és környékén, de partnerirodáink segítségével a Balaton part teljes szakaszán is gyakoroljuk. Foglalkozunk befektetői tanácsadással, valamint partnereink segítségével vállaljuk a vevőink által vásárolt ingatlanok átalakítását, átépítését a tervezéstől a kivitelezés lebonyolításáig. Irodánkkal együttműködő partnereink (ügyvédek, földmérők, építészek, kivitelezők, szakértők) is garantálják, hogy Ön megfelelő kiszolgálását, amennyiben igénybe veszi szolgáltatásainkat. Teljes-körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek az ingatlanok eladásától a hitelhez jutásig.

Logic-Inform Mérnöki Iroda

Logic-Inform Mérnöki Iroda

Mérnöki Irodánkat a Győr-Moson-Sopron Megyei Ingatlanközvetítői Névjegyzékben 324. nyilvántartási számon regisztrálta és tartja nyilván Győr Megyei Jogú Város Jegyzője. Tevékenységünk kiterjed az ingatlanok (házingatlanok és telkek) adásvételének és cseréjének, továbbá a bérlakások és a nem lakás céljára szolgáló helyiségek cseréjének a közvetítésére, ideértve az arra alkalmasak felkutatását, az ügyletek előkészítésére és lebonyolítására, a forgalmi értékbecslésre. Mérnöki Irodánk a Banki Hitelbiztosítási Fedezet-értékelést az Európai Unió 45013 sz. EU Irányelv alapján, a Római Szerződés 110 cikkelyével összhangban lévő, és az Európa Tanács Irányelv (91/647/EEC) meghatározása szerint az European Valuation Standards 2003 alapján végzi a műemlékek, különösen jelentős épületek, kórházak, iskolák, stb., mezőgazdasági termőföldek, erdők, mezőgazdasági ingatlanok és gépek értékbecslését.

Mészáros Ingatlan

Mészáros Ingatlan

Cégünk 1990-ben alakult családi vállalkozásként. 1998-tól kereskedelmi tevékenységünk ingatlan forgalmazással, értékesítéssel, beruházások és fejlesztések bonyolításával bővült. Befektetői partnereink számára nemcsak a legmegfelelőbb befektetési ajánlatok felkutatásában vagyunk partnerek, hanem azok mielőbbi hasznosításában is, amely felöleli lakóingatlanok, üdülők, kastélyok, ipari létesítmények nagy értékű luxusingatlanok forgalmazását. Sikerünk kulcsa és ügyfeleink elégedettségének záloga a jó együttműködés, a kiváló kommunikáció, a magas szakmai színvonalon teljes körű jogi garancia mellett végzett munka és nem utolsósorban a diszkréció. Tevékenységünk az egész országra kiterjedt, de elsosorban Nyugat�Magyarország, ezen belül Sopron és környékére szakosodott. Sopron és környéke számos olyan értékkel, előnnyel rendelkezik, amelyek alapján ideális gazdasági környezetet tud biztosítani a betelepülő vállalatok és a befektetők számára. Sopron gazdag történelmi-kulturális hagyományai, Nyugat-Európa-, Bécs közelsége, kedvező logisztikai elhelyezkedése, az oktatási rendszer fejlettsége, munkavállalóinak jó képzettségi szintje és nyelvtudása, mind olyan tényezők, amelyek ideális befektetési környezetet biztosítanak. Ha Ön ilyen szolgáltatást szeretne igénybe venni, forduljon bizalommal az IngatalanCentrum Ingatlanforgalmazó Irodához.

Origo Sánta

Origo Sánta

Cégünk a közelmúltban ünnepelte alapításának 10. évfordulóját. E bevezetőben elsősorban szeretném megköszönni Önöknek a bizalmat, amelyben 10. éve részesítik vállalatunkat, az Origo-Sánta Építő Zrt-t. A vállalkozás jogelődjét László fiammal, 1995-ben, nyilvános részvénytársaságként alapítottuk, mely főként stratégiai tanácsadással és munkaerő-közvetítéssel foglalkozott. Öt év elteltével, folyamatosan bővülő stabil ügyfélkörünkre alapozva, sikerült a Nyugat-Magyarországi régió tanácsadói piacának egyik meghatározó szereplőjévé válnunk. Az ezredforduló évében új és egységes stratégiánk végrehajtásának érdekében komoly döntéseket hoztunk, melyeket sikerült rövid idő alatt végrehajtanunk. A "profilidegen" vállalkozásokban meglévő érdekeltségeinket értékesítettük, az időközben 100%-ban családi tulajdonba került részvénytársaságba beolvasztottuk az ingatlanfejlesztéssel és generál-kivitelezéssel foglalkozó Sánta Kft.-t, valamint beköltöztünk tágas és korszerű saját építésű irodaházunkba.

Tér és forma

Tér és forma

Cégünk 1987 óta tevékenykedik a soproni ingatlanpiacon, Tér és Forma Ingatlanközvetítő Vállalkozási Bt. néven alakult, elsőként Sopronban. A Tér és Forma Ingatlanforgalmazó Közvetítő Értékbecslő és Szolgáltató Kft. 1992. szeptember 30-án jött létre átalakulással, ma már a soproni ingatlanpiac elismert és sikeres szereplőjeként professzionális megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek az ingatlanpiac valamennyi szegmensén. A Tér és Forma Ingatlan Kft. lakóingatlanok adásvételével, bérbeadásával, telkek, üzletek, irodák, ipari ingatlanok közvetítésével; értékbecsléssel, és szakmai tanácsadással foglalkozik. Társaságunk végez hitelbiztosítéki értékbecslést a MKB Bank Zrt. részére soproni és környékbeli ingatlanok tekintetében, valamint Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából is. A Sopron Bank Burgenland Zrt. megbízásából végzünk ipari- mezőgazdasági (szántó és erdő is) és kereskedelmi létesítmények értékmeghatározását. Azon speciális szakvélemények készítésénél, ahol szükséges igazságügyi szakértők bevonásával dolgozunk. Segítséget nyújtunk Ügyfeleinknek az ingatlanügylet lebonyolításában, árkialakításban, szerződéses feltételek meghatározásában, adásvételhez kapcsolódó jogi ügyintézés lebonyolításával (ügyvéd, földhivatal) és szakmai tanácsadással.

Tuti menü