Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soproni kereskedelem képes leírás - Soproni cégek.tlap.hu
részletek »

Soproni kereskedelem - Soproni cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soproni-ceg.tlap.hu » Soproni kereskedelem
Keresés
Találatok száma - 14 db
Akku shop

Akku shop

Partnerünk a német GISEKE cég egy 1990 óta működő nagykereskedelmi vállalat, amely mind a kiskereskedelmet, mind a nagykereskedelmet ellátja különféle akkukkal és elemekkel Németországban valamint Európában. 2005-ben az Akkukirály Kis- és Nagykereskedés kezdte meg a hazai forgalmazást, majd 2006 októberétől az Akkuk.hu KFT. vette át a magyarországi képviseletet. Pontos és gyors szállítással, minőségi termékeink széles választékával és vonzó árainkkal ÖNT is szeretnénk meggyőzni. Az általunk forgalmozott akkumulátorokat a távol-keleten gyártják és minőségi japán cellával készülnek ( általában Sanyo, Panasonic, GP). Kérések, kérdések, rendelésbonyolítás esetén készséggel állunk rendelkezésükre.

Antra-mark:bolti kellékek,bemutatótermi tartozékok forgalmazása

Antra-mark:bolti kellékek,bemutatótermi tartozékok forgalmazása

A bemutatótermi tartozékok nagy része szórólaptartó és prospektustartó, valamint laptok, amelyekből talán a legnagyobb hazai választékot tartjuk raktáron. A prospektustartó, szórólaptartó termékcsalád tagjai asztali, fali, állványos kihelyezésre egy és több rekeszes változatban alkalmasak különböző méretű nyomtatványok számára. Ide tartoznak még a sokféle rendeltetésű plexi termékek és állványok is. Előzetes ajánlattételt követően, rendelésre egyedi igényeket is teljesítünk. Vevő- és ügyféltájékoztatásra, üzletekbe és vevőszolgálatoknak, mintatermekbe és kiállításokra, valamint vendégfogadó egységeknek ajánljuk ezeket a termékeket.

Bakler írószer

Bakler írószer

Cégünk Sopron egyik vezető írószer, irodaszer, és nyomtatvány kereskedelmi vállalkozása. Boltjainkban több, mint 4000 fajta termék közül választhat. Könyvkötészetünk több, mint 50 éves tradicióra tekint vissza, de foglalkozunk fénymásolással, névjegykártyák, céges levélpapírok és borítékok, bélyegző, egyedi nyomtatványok, szórólapok készítésével, gazdaságos sokszorosítással, és amennyiben kéri, a megvásárolt árukat házhoz szállítjuk. Nálunk küldhet és fogadhat is fax-ot! Vásároljon többet kevesebbért: használja törzsvásárlói kedvezményét és aktuális akcióinkat, melyekről leggyorsabban hírlevélünkből értesülhet. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére bármilyen egyedi kívánság esetén is. Nálunk valóban az Ügyfél az első!

Bodnár optika

Bodnár optika

Cégünk 1992 óta áll a lakosság szolgálatában. Üzleteinkben csak szakképzett látszerészek dolgoznak, akik tudásukkal azon vannak, hogy Ön a lehetőségeihez képest a legjobb minőséget kaphassa. Ehhez világszínvonalú lencsegyártó cégek (essilor, zeiss, hoya,stb) és géppark áll rendelkezésünkre. Tudásunkkal azon vagyunk, hogy a vásárlóink a lehető legjobb árakon a legmagasabb technikai megoldást kaphassák. Készítünk progresszív, bifokális, egyfókuszú, dioptriás napszemüvegeket. Foglalkozunk még kontaktlencse illesztéssel. Üzletünkben van még szemészeti szakrendelés is. Komplett szemészeti kivizsgálást, szürke hályog szúrést, szemnyomásmérést stb. is el tudunk végezni. Üzletünkben szemész szakvizsgával rendelkező orvos rendel hetente négyszer. Komplett szemészeti vizsgálatot, szemüveg felírást, szürke hályog-, zöld hályog szűrést (szemnyomásmérés), időskori érelmeszesedés miatti látásromlás vizsgálatát, gyerekek kancsalszűrését végezzük. Az évente szükséges képernyő előtti munkavégzés miatt kialakuló látásromlás, illetve panaszok miatt is várjuk kedves betegeinket. Kontaktlencse illesztést, betanítást, és a kontaktlencse viselők állandó (szemorvosi) ellenőrzését is vállaljuk. Cégek szemészeti szúrését is végezzük.

Ezersziget virágüzletek

Ezersziget virágüzletek

Üzleteinkben folyamatos akciókkal, és változatos termékkínálattal várjuk Önt! Ha kitölti az alábbi űrlapot, örömmel küldünk értesítést Önnek a legfrissebb híreinkről, az Ezersziget Virágüzletekkel kapcsolatos aktualitásokról. Figyelje rendszeresen Weboldalunkat, mert így mindig naprakész tájékoztatást kaphat aktuális ajánlatainkról, akcióinkról. Virágkülönlegességek Csok rok hagyományos vagy egyéni elképzelés szerint. Vágott virágok és cserepes növények Esküvői asztal, templom és autódekoráció. Sírcsokrok, Koszorúk. Rendezvények dekorálása. Ajándéktárgyak. Szakszerű kiszolgálás , Sopron területén ingyenes kiszállítás. Különleges dekoráció - különleges alkalomra!

Falco Sopron

Falco Sopron

1956: cégalapítás, Faforgács Feldolgozó Szövetkezeti Vállalat néven kezdi meg működését. 1958: elkészült az első kísérleti forgácslap. Az év végéig elkészültek az első natúr forgácslapból készült termékek. 1960: megindul a natúr forgácslapból készült irodabútorok sorozatgyártása 1967: a vállalat háromféle terméket gyárt és értékesít: forgácslap, iroda és lakásbútor, valamint előregyártott épületszerkezetek. 1974-1994: a szombathelyi központú FALCO Fakombinát üzemegysége 1992: a gyár Falco-Sopron Bútor Kft-ként működik tovább 1994: március: egy tudatos privatizáció eredményeként a gyár a legnagyobb német irodabútor gyártó csoport, a SCHAERF AG 100%-os tulajdonába kerül és Falco-Sopron Irodabútor Kft. néven működik tovább. 1995: december: a holland SAMAS csoport lett a Schaerf AG többségi részvényese. 1997: november: székgyártó gyáregység létrehozása - SITAG Hungaria Irodaszékgyártó Kft. (Cégtulajdonos a Falco Sopron Kft., licenctulajdonos a SITAG AG Svájc) 1998: december: a vállalat megszerzi az ISO-9001 Tanúsítványt. 2006: január: a cég a samas nemzetközi arculatváltásának megfelelően felvette a SAMAS Hungaria nevet. 2006: június: a SITAG Hungaria Irodaszékgyártó Kft. beleolvadt a SAMAS Hungaria Kft.-be, azóta közösen folytatják tevékenységüket.

Farber konyhabútor

Farber konyhabútor

A Farber Konyhák Kft. konyhabútorok gyártásával kezdte működését, majd később kiegészítettük kínálatunkat gardrób-, nappali-, és fürdőszobabútorok gyártásával, éppúgy mint irodák, éttermek belsőépítészeti munkáinak elvégzésével. Oldalunk segít a tökéletes konyhabútor kiválasztásában. Tanácsokat ad a gépek vásárlásához, tippeket a tervezéshez, egyedi kialakításokhoz. Referencia munkáinkról készült fotósorozatunk pedig rendszeresen bővül. Kérhetsz ingyenes online árajánlatot, mely kényelmes, gyors és költségmentes. Fontos számunkra, hogy minden munkánk egyedi és igényes legyen. Nagy hangsúlyt fektetünk az apró részletek kidolgozására, hiszen tudjuk, hogy termékeink ezáltal lehetnek magasabb színvonalúak az átlagosnál. Stúdiónkban a bútorokkal együtt a beépíthető készülékek is megvásárolhatók, melyeket szereléskor a helyszínre szállítunk.

Festék, festékboltok Sopronban

Festék, festékboltok Sopronban

Látogassa meg honlapunkat, ha festők, mázolók, festékboltok elérhetőségeit keresi Sopronban, velünk megtalálhatja a legközelebbit. Amennyiben a festéssel kapcsolatos hasznos információkat keres, nálunk azt is megtalálhatja, rendezvényekről, akciós ajánlatokról, festéssel kapcsolatos hírekről tájékozódhat.

Karrier irodabútor

Karrier irodabútor

A KARRIER BÚTOR Kft. munkatársai nevében üdvözlöm Önt! Szeretném néhány sorban bemutatni cégünket. Cégünk 1996 óta foglalkozik irodák berendezésével. Célunk az, hogy segítsük partnereinket az optimális irodatér kialakításában. Ezért fontos, hogy már a tervezési szakaszban kapcsolatba kerüljünk Önökkel. Meghatározó szerepe van annak, hogy a munkaterek ( irodai, oktatási, könyvtári ) kialakítása hozzáértő szakemberek kezébe kerüljön. A jól megválasztott szín, fény, munkafelület, ülőhely, jelentős befolyással van az ott dolgozók munkateljesítményére, egészségi állapotára, közérzetére. Foglalkozunk a központosított közbeszerzésben beszerezhető bútorok bemutatásával és a rendelések előkészítésével. (Segítünk a bútorok kiválasztásában és a rendelések előkészítésében.)

Hirdetés
Konkoord

Konkoord

A Konkoord Kft. 1989-ben alakult. Igazán dinamikus fejlődésnek 1992 januárjától indult a vállalkozás, miután fő tevékenysége az irodatechnikai berendezések forgalmazása, kellék ellátása, és szervizelése lett. Rövid idő alatt az általunk képviselt írógépmárkának az elsőszámú hazai kiskereskedelmi forgalmazói lettünk és hasonló eredményeket értünk el a másológépek területén is. 1993 januárjától Kft - ként működünk, a cég tulajdonosai magyar magánszemélyek. 1995-ben indítottuk az informatikai ágazatunkat, amely napjainkra a számítógépek és perifériák értékesítésével, számítástechnikai kellékek forgalmazásával, hálózatok tervezésével és üzemeltetésével, jelentős részt tesz ki cégünk árbevételéből. Jól képzett szakembereink és folyamatos továbbképzésük biztosítják ügyfeleink számára a biztos informatikai megoldásokat. 2002-től cégünk két célközönséget- két arculattal szólít meg: A vállalatok, vállalkozások számára a régóta jól csengő Konkoord márkanév továbbra is egy megbízható, biztos alapokon nyugvó vállalkozás. A megnövekedett lakossági informatikai igény egy fiatalos, lendületes , harsogó arculatot követelt. Ennek az igénynek a hatására informatikai üzleteink Megadrive néven váltak ismertté.

Papírúsz, írószer, irodaszer

Papírúsz, írószer, irodaszer

Nem egyszerűen eladni szeretnénk, hanem az értékesítési csatorna optimális működtetésével, gyártókkal való szoros együttműködéssel, a nemzetközi tapasztalatok átadásával biztosítani, hogy a megfelelő termék gyorsan és minimális költséggel eljusson a végfelhasználóhoz. Partnereink számára előnyös üzleti viszony kialakítására törekszünk. A jó minőségű, szép irodaszereket, írószereket kedvelő felhasználók számára igyekszünk értékarányos áron elérhetővé tenni a világ bármely más országában rendelkezésre álló termékeket. Választékunk tükrözi és követi a napjainkban tapasztalható és az irodaszerpiacon megjelenő új trendeket.

Peresztegi pékség

Peresztegi pékség

Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk. A céget 1998-ban alapította Sebestyén Tibor egyéni vállalkozó 100%-os tulajdonrésszel. Sütőipari termékek gyártásával foglalkozunk. Kenyérféleségeket, pékárukat, finom-pékárukat állítunk elő (ezekről bővebben Termékeink címszó alatt). A kezdeti 10 m2 sütőfelülettel rendelkező vállalkozás napjainkra tőkeerős vállalkozássá nőtte ki magát. Szállítunk élelmiszer boltoknak, konyháknak, büféknek, éttermeknek, kollégiumoknak. Több mint 100 partnerünk választja minőségi, variábilis termékeinket. A HACCP minőségbiztosítási rendszer 2001 - óta működik üzemünkben, eleget téve ezzel a higiéniai és minőségi előírásoknak. Fejlett gépparkunk segítségével a hét, hét napján, naponta többszöri kiszállítással szolgáljuk ki kedves megrendelőink igényeit. Minőségi termékeink és barátságos árpolitikánk is azt a célt szolgálja, hogy a már meglevő és leendő partnereink tetszését is elnyerjük.

Polc shop

Polc shop

Cégünket 1994-ben alapítottuk azzal a nem titkolt céllal, hogy a polcok, polcrendszerek iránt érdeklődő vásárlók igényeit a lehető legmagasabb szinten kiszolgáljuk. A cégalapítás évében nyitottuk meg első, a polcok, polcrendszerek értékesítésével foglalkozó üzletünket a SALGÓ ÜZLET-et, ahol hamarosan piacvezető tényezővé váltunk a polcok, polcrendszerek, üzlet- és raktárberendezések értékesítése területén. Az eltelt évek folyamán profilunk folyamatosan változott, bővült a vevői igényeknek megfelelően. 1995-ben megnyitottuk második üzletünket a POLC BOLT-ot Sopronban (Magyar u. 8.), ahol a polcrendszereken, üzletberendezésen, raktári polcokon,Salgó-dexionon kívül háztartási műanyag cikkeket, üveg-fa- és porcelántermékeket is forgalmazunk nagy sikerrel. 2007. július 1-től üzemeltetjük a www.polcshop.hu webáruházunkat, melyben polcok, polcrendszerek értékesítésével foglalkozunk. Dinamikusan bővülő számú törzsvásárlói gárdával tartjuk üzleti kapcsolatunkat. Regisztrált vásárlóink részére a havi rendszerességgel közreadott HÍRLEVELÜNKBEN egyedi kedvezményeket is ajánlunk fel.

Soproni hírdető

Soproni hírdető

Sopron és Győr - Moson - Sopron Megye ingyenes hirdetési oldala. Minden témakörben ingyenesen feladható hirdetésekkel. Állás-keres-kínál, munka-keres-kínál,ingatlan-keres-kínál,a lbérlet,gépkocsi,állat,hobbi,társkeresés, baba-mama,elektronika,gép,szerszám,régisé g,szolgáltatás,ingyen elvihető,mobiltelefon

Tuti menü