Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soproni számítástechnika, webdesign, reklám képes leírás - Soproni cégek.tlap.hu
részletek »

Soproni számítástechnika, webdesign, reklám - Soproni cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: soproni-ceg.tlap.hu » Soproni számítástechnika, webdesign, reklám
Keresés
Találatok száma - 8 db
Bsc Creative

Bsc Creative

Mára szinte természetessé vált, hogy ahol található számítógép, ott az Internet hozzáférési lehetőség is rendelkezésre áll - így pár kattintással szinte bármilyen kérdésünkre választ találhatunk a világhálón. Napról napra egyre többen fordulunk hát az internethez, hogy adatok után kutassunk, döntéseinket pedig nagyban befolyásolják a honlapokon talált leírások: Ezért a cégek életében kulcsfontosságú az, hogy egy olyan információ dús, átlátható és könnyen kezelhető honlappal álljanak az interneten böngésző ügyfeleik és az érdeklődők rendelkezésére amely első látásra meggyőzi a látogatót arról: Jó helyen jár!

Feki Webstudio

Feki Webstudio

A Feki Webstudio küldetése, hogy vállalkozások, civilek, önkormányzatok naprakészek, ezáltal is sokkal sikeresebbek legyenek az Interneten. A weboldal-készítés számunkra öröm és sokszor ügyfeleinknél is jobban várjuk, hogy elkészüljön egy-egy új munkánk. Ezért is vállalunk, és tartunk rövid határidőket. A korszerű technológiákkal lépést tartva egyedi, biztonságos és hatékony weboldalakat készítünk. További szolgáltatásaink közé tartoznak a domain regisztráció, webtárhely szolgáltatás, kereső-optimalizálás, webdesign, webprogramozás, valamint egyedi facebook oldal készítése.

Fény-Szoft kft

Fény-Szoft kft

A Fény-Szoft Számítástechnikai Kft. a Nyugat-Magyarországi Régió egyik legrégebben működő számítástechnikai vállalkozása. 1989 februárjától, megalakulásától központja ugyanazon a helyen Sopron, Kurucdomb sor 2 sz. alatt található. Az elmúlt 20 év alatt széleskörű kapcsolatrendszert épített ki, mind a régió régi és új vállalkozásaival, mind pedig a vele kapcsolatba került magánvevőkkel. Az idők folyamán tevékenységi köre három egymástól markánsan megkülönböztethető üzletágra bontható. Ezek közül a legnagyobb forgalmat a kereskedelmi üzletág, majd ezt követően az oktatási üzletág és végül a szoftverfejlesztési üzletág bonyolítja.

Image Dekor

Image Dekor

Reklámtáblák, feliratok, autó-dekorációk készítése, kreatív ötletekkel. Használja fel az általunk hosszú évek alatt összegyűjtött tudást, terveztesse és készíttesse velünk reklámeszközeit! Mi tudjuk, hogy bármilyen reklámról is legyen szó, az esztétikum csak az egyik fontos szempont. Tudjuk, hogy a reklám legfontosabb feladata, hogy vásárlókat, ügyfeleket hozzon vállalkozásának. Ennek szellemében dolgozunk. A cégtáblától az útbaigazító jelzéseken át a gépjármű-dekorációig az élet számtalan területén van szükség feliratokra, piktogramokra, grafikákra, vagy éppen egy cég emblémájának megjelenítésére a legkülönbözőbb tulajdonságú felületeken. Esztétikus megoldásokkal, többféle technológia alkalmazásával érjük el, hogy az általunk készített reklámeszközök méltó színvonalon hirdessék cégét, segítsék a tájékozódást. Cégtáblát, autódekorációt éppúgy készítünk, mint komplett információs rendszert vagy kirakatüveg feliratozást.

KD Webstudio - honlapkészítés Sopron

KD Webstudio - honlapkészítés Sopron

Legyél te is honlaptulajdonos! Segíts vásárlóidnak, hogy megtaláljanak téged. Az emberek többsége, mielőtt meghoz egy vásárlási döntést az interneten néz utána a cégednek. Ha nem talál meg minden szükséges információt rólad, eláll a vásárlástól. Miben segít a weboldalad? A honlapod, mint egy jó eladó, vásárlókat csinál az érdeklődőidből, a nap bármely szakában, az év minden napján. Biztosítja az vásárlóid számára szükséges információkat Meggyőzi az ügyfeleidet, hogy érdemes nálad vásárolni Könnyedén végigvezeti Őket a vásárlás folyamatán Segít, hogy kapcsolatba kerüljenek veled Lehetőséget biztosít, hogy mindig karnyújtásnyira legyél tőlük

Keresőbarát honlap

Keresőbarát honlap

Ha szüksége van egy új asztalra, két dolgot tehet, megveszi a faanyagot és összeszögeli a lábakat az asztallappal, vagy asztaloshoz fordul, illetve megveszi készen egy áruházban. Az eredeti célját - bármelyik utat is választja is - eléri, lesz egy új asztala. Van azonban egy jelentős különbség a két megoldás között: A MINŐSÉG. Pillanatnyilag úgy tűnhet, tízezreket takarít meg, ha a szomszéd fia pár ezer Ft-ért készít Önnek egy honlapot. Az internet azonban nem gyerekjáték. Millióktól eshet el a honlapkészítés szabályainak betartása nélkül. Tény: weblapot készíteni könnyű. Jó weblapot készíteni viszont nehéz. Kell hozzá egy jó webdesign, egy jó programozó, egy jó szövegíró, egy online marketinges és egy keresőmarketing specialista, akik tisztában vannak azzal mi és hogyan hat a látogatókra.

Voov

Voov

Az utóbbi években a vállalkozások, legyen szó kis-, közép- és nagy vállalatokról, ráébredtek arra, hogy az online megjelenés nem elegendő. A megjelenésnek tükröznie kell a cég vagy akár magánszemély profizmusát. Ezt csak úgy lehet elérni, ha a megjelenés vizuálisan vonzó ugyanakkor könnyen használható, letisztult és jól működő a technikai háttér. Egy vállalkozás már nem engedheti meg magának, hogy ne fordítson kellő figyelmet az online arculatára. Az internet térhódításának megfelelően ügyfeleik elsődleges információ forrása az internet lett. Emiatt egy nem megfelelő internetes megjelenés könnyedén ügyfélvesztéshez vezethet. A VOOV Kft. csapata egytől egyig kiváló, szakmáján belül elismert szakember. Célunk, hogy a legkülönbözőbb vállalkozásoknak, cégeknek, magánszemélyeknek segítsünk professzionális online, és akár offline arculat kialakításában, internetes rendszereik felépítésében. Foglalkozunk különböző portál rendszerek építésével, internetes webshop-ok fejlesztésével, online marketinggel.

Webpole

Webpole

A Webpole Informatikai Szaktanácsadó Bt-t két, a Széchenyi István Egyetem Műszaki Informatika szakára járó diák alapította meg 2006-ban Sopronban. Azóta egy dinamikusan fejlődő vállalkozássá nőtte ki magát. Munkatársaink nemcsak tapasztaltak saját szakterületükben, hanem kreativitásuk és innovatív gondolkodásuk révén biztosítják cégünkre jellemző újszerű, fiatal szemléletet. Küldetésünk, hogy munkáink minőséget, precizitást és a legújabb technológiákat képviseljék. Célunk olyan teljeskörű informatikai szolgáltatásokat kínálni, amelyek az Önök igényeit innovatív megoldásokkal elégítik ki.

Tuti menü